Franziska Weisz

Ditëlindje: 1980

Aktor:

 1. 1. Dog Days (2001), Film
  ...
  Das junge Mädchen
 2. ...
  Verronika 'Vreni' Miller
 3. 3. Hotel (2004), Film
  ...
  Irene
 4. ...
  Sandra
 5. ...
  Dr. Anna Lorenz
 6. 6. Puccini (2009), seriale
  ...
  Sybil Seligman
 7. ...
  Erika
 8. ...
  Marta Brezina
 9. ...
  Mareike
 10. 10. The Last Cop (2010), seriale
  ...
  Stefanie Averdunk
 11. ...
  Babsi
 12. ...
  Suse
 13. ...
  Maja
 14. ...
  Apollonia Burger / Tante Polli
 15. 15. Move (2012), Film
  ...
  Gentrifikation
 16. 17. Janus (2013), seriale
  ...
  Cara Horvath
 17. ...
  Mutter
 18. ...
  Irene
 19. ...
  Anna's Mother
 20. ...
  Eva
 21. 22. Harter Brocken (2015), seriale
  ...
  Claudia Böhm
 22. ...
  Anna
 23. ...
  Irene Kemmer
 24. ...
  Katharina Berger
 25. ...
  Dr. Katharina Pflüger
 26. ...
  Tina / Karl's wife
 27. ...
  Irene
 28. ...
  Birgit Zernitz
 29. ...
  Sabine Esch
 30. ...
  Monika
 31. 32. Amokspiel (2018), Film
  ...
  Ira Samin
 32. ...
  Rebecca Anger
 33. ...
  Kim
 34. ...
  Elke Heseding
 35. ...
  Rebecca Anger
 36. ...
  Check In Lady
 37. ...
  Irene
 38. ...
  Hanna Moll
 39. ...
  Anna's Mother
 40. ...
  Kerstin
 41. ...
  Franziska Stich
 42. ...
  Frau Martin
 43. ...
  Miriam Hintz
 44. 45. Wer wir sind (2023), seriale
  ...
  Catrin

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.