Aktor:

 1. ...
  Robert Johnson
 2. ...
  Jerry
 3. ...
  Sergeant Filton
 4. ...
  Jesse
 5. ...
  Marcellus
 6. 7. Lifestories (1990), seriale
  ...
  K.C.
 7. ...
  Carter
 8. ...
  Joe Briggs
 9. ...
  Lieutenant
 10. ...
  Lt. James
 11. 12. Voyager (1995), seriale
  ...
  Tuvok
 12. ...
  Douglas
 13. ...
  Chuck Summer
 14. ...
  Principal Franklin
 15. ...
  Frank
 16. ...
  Principal Ajeti
 17. ...
  Captain Rogers
 18. ...
  Ezekiel Roak
 19. ...
  Dr. Robert Schmitt
 20. ...
  Ezekiel Roak
 21. ...
  Gus Van Houtten
 22. ...
  Franklin
 23. 24. Karma (2018), Film
  ...
  Frank Hudson
 24. 25. Swamp Thing (2019), seriale
  ...
  Dr. Chowodury
 25. ...
  Mason Mosley
 26. 27. Them (2021), seriale
  ...
  The Custodian
 27. 28. 4400 (2021), seriale
  ...
  Elijah Landry
 28. ...
  Tuvok
 29. ...
  Captain Burns
 30. ...
  Lucius Fox (voice)

Regjia:

Zeri:

 1. ...
  Lucius Fox

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.