poster

Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi (2019)

Dramë, Romancë | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 7/10
(3 Voto)

SEZONI: 1

EPISODI: 87

PëRMBLEDHJE

Filip napokon uspije riješiti problem s Milanom i njegovim pićem na dug, kad Irena shvati da Filip ima i druge brige - nikako da pokaže Valentini da za nju osjeća nešto više od prijateljstva. Njihov razgovor prekida Bruno, koji moli Filipa da mu pomogne u organizaciji karmina za Marka.
Tamara odbija Lukinu i Karlovu sućut i odlazi na sprovod samo sa sestrom. Jelena i ona se zbližavaju, a Tamara na grobu ostavlja očevu poruku koja je pronađena u njegovoj bolničkoj sobi. Tu poruku kasnije nalazi Ivan i pobijesni na Marka koji mu i u smrti stvara probleme. Ivan uništi poruku.

Fotot

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.