Rodrigo Santoro

Vendi: Brazil

Gjinia: M

Ditëlindje: 1975-08-22

Biografi
Rodrigo Junqueira dos Reis Santoro is a Brazilian actor. He has appeared in many successful movies, including Brainstorm (2001), Carandiru (2003), 300 (2007), Che (2008), I Love You Phillip Morris (2009) and Rio (2011). He was also a series regular on the Television series Lost portraying the character Paulo.

Aktor:

 1. ...
  Tonho
 2. ...
  Randy Emmers
 3. ...
  Lady Di
 4. ...
  Young Man
 5. 6. 300 (2006), Film
  ...
  Xerxes
 6. ...
  Bruno Silva
 7. ...
  Raúl Castro
 8. ...
  Raúl Castro
 9. ...
  Jimmy
 10. ...
  David Santiago
 11. 12. Rio (2011), Film
  ...
  Tulio / Soccer Announcer (voice)
 12. 13. Heleno (2011), Film
  ...
  Heleno de Freitas
 13. ...
  Oriol
 14. ...
  Marcos
 15. ...
  Alex
 16. ...
  Paco Zarra
 17. ...
  Frank Martinez
 18. ...
  Xerxes
 19. 20. Rio 2 (2014), Film
  ...
  Tulio (voice)
 20. ...
  Ele
 21. ...
  Garriga
 22. ...
  Laurence Golborne
 23. ...
  Fitchum
 24. ...
  Brazilian Announcer
 25. 26. Ben-Hur (2016), Film
  ...
  Jesus
 26. 27. Westworld (2016), seriale
  ...
  Hector Escaton
 27. 28. Last Call (2017), Film
  ...
  Carlos
 28. ...
  Malin
 29. ...
  Louco / Nutty Ned
 30. 31. Reprisal (2019), seriale
  ...
  Joel Kelly
 31. ...
  Biggie
 32. ...
  Luca
 33. 34. Boundless (2022), seriale
  ...
  Magallanes
 34. 35. Wolf Pack (2023), seriale
  ...
  Garrett Briggs

Zeri:

 1. 1. Rio (2011), Film
  ...
  Tulio / Soccer Announcer
 2. ...
  Piatã / Junior
 3. ...
  Vini

Narratori:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.