poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2014)

Talk-show | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 5

EPISODI: 6 - lifestyle emisija

PëRMBLEDHJE

Kad bi arhitektura mogla biti aerodinamična, takva bi bila nova zgrada Ferrarija u Modeni. Osobitost zgrade muzeja leži i u činjenici da futurizam nove, suvremene arhitekture odlično korespondira sa starom rodnom kućom Enza Ferrarija. Upravo tamo vas vodimo u rubrici „Dizajnerski prostor. Kako bi boravak na otvorenom bio još ugodniji pokazat ćemo vam kako opremiti terasu, dok u mladenačkoj kupaonici zid će urediti poznati zagrebački grafiter, dizajner i ilustrator Lunar. U „Makeoveru ćemo na primjeru gotove kupaonice pokazati kako ih bolje iskoristiti i učiniti lijepšim i funkcionalnijim.

Fotot

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.