Junak u kuhinji kulinarska je emisija 24-godišnjega Donala Skehana za početnike u kuhinji, studente, šeprtlje i sve one koji se hrane jelima iz dostave. Za razliku od gotovo svih kulinarskih TV ličnosti, Donal nije profesionalni kuhar, ali svejedno piše nagrađivani blog, a napisao je i dvije vrlo uspješne kuharice. Ova emisija želi naglasiti zabavnu i društvenu stranu hrane i zadovoljstvo što ga pruža kuhanje i jedenje s prijateljima.

Donalov cilj je pretvoriti najlošijega kuhara u junaka u kuhinji. A kuhat će hranu za izlet na surfanje, domaću kinesku brzu hranu, pripremat će romantičnu večeru, kuhati za rođendanski tulum te pripremati jela na roštilju.

Bilo je na kanalima:

24Kitchen  HTV2  

PREPORUKE
  • Hleb i lale

    image
    Nevena i ekipa serijala „Hleb i lale" razbiće nam predrasude o nemaštovitoj ishrani i upoznati nas sa tajnama zdrave hrane, ali i pozitivnih životnih navika....
  • Kuhajmo s Panoramom

    image
    Kuhajmo s Panoramom.
  • Katy The Cook

    image
    Katarina Samardžić – Katy The Cook jedna je od najpoznatijih food – blogerki, a počela je da kuva, kako kaže, za drage ljude: – Setila sam se svih lepih uspomena,...
  • Iz naše kuhinje

    image
    Kulinarski šou RTRS televizije.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.