Narodna izreka kaže “nit je gora izdala hajduka, nit je hajka ulovila vuka”, a iskusni lovac i gastronom Dimitrije Mita Marić pamti lovačke priče najstarijih i zna koja divljač se kako sprema. On će nas naučiti šta znači biti pravi lovac, kako čuvati, posmatrati i voleti prirodu. Mita je lovac, veterinar, čovek koji voli šumu i čuva je više od svih nas koji kidamo plastiku, da bi opet iz nje pocepali celofan, izvadili svoj „ulov“ i sa visine pitali “Kako možeš“?
Lovac Mita naučiće nas i da pripremamo specijalitete koji nismo videli do sada. Na njegovom šumskom jelovniku naći će se, između ostalog, jelenske šnicle u lovačkom sosu, fazan u zelenom sosu, pačije grudi sa džemom od kajsija, pašteta od divlje patke, zec sa maslinama, srneće pljeskavice, rolovani but od divlje svinje, prepelice sa ovčijim sirom i pohovana srnetina na seoski način.

Bilo je na kanalima:

KitchenTV  

PREPORUKE
 • Kuhajmo s Panoramom

  image
  Kuhajmo s Panoramom.
 • Ricardo

  image
 • Iz naše kuhinje

  image
  Kulinarski šou RTRS televizije.
 • Maminjami (2019)

  image
  Simpatičan i estetski dojmljiv televizijski format koji nudi ideje kako aranžirati hranu da bi se potakao apetit, prvenstveno onih najmanjih. Autorica emisije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.