poster

Da, draga

Da, draga (2021)

kulinarski | Bosna i Hercegovina

Gdje gledati
Televizija uživo
Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

Često je tema razgovora priča o tome: „Tko bolje kuha - muškarci ili žene?“ Na neki način upravo je to okosnica novog kulinarskog showa na OBN televiziji „Da, draga“ u kojem će se natjecati ljubavni parovi koji će kuhati na potpuno novi, na našim prostorima neviđeni, način. Bit će to najbolji kulinarski show koji ste gledali do sada, sa puno smijeha, akcije i životne energije. Dame zapovijedaju iza leđa muškaraca s receptom u ruci, a kasnije ocjenjuju spremljenu hranu zajedno sa chefom i voditeljicom. Spektakl je zagarantiran jer čim muškarci na bilo koji način u javnosti moraju priznati ženama da su u pravu, to mora dovesti do komičnih situacija.
Voditeljica emisije je svima poznata Adrijana Kurtišaj, kojoj je također sve ovo novi izazov.Ona zna kako je žena glavna u kući, ali mnoge mudro prepuštaju muškarcima da misle kako se sve pitaju. “Žena je glavna u kuhinji, bar na našim prostorima. međutim, čini se kako u moderna vremena i muškarci sve više pomažu i nalaze svoje mjesto za štednjakom. Raduje me to, ali i gledateljima će biti zabavno to vidjeti u ovoj emisiji. Parovi su zaista zabavni i maštoviti i ovaj projekt radim baš onako od srca“ kaže Adrijana.
Na snimanjima prvih emisija se pokazalo kako parovi iz Bosne i Hercegovine zajedno super funkcioniraju i da žene izgleda imaju neku odgojnu intonaciju u glasu koja i najveće amatere dovede do odličnih rezultata. Recepte im sprema chef iz Egipta šarmantni Omar Khedr.“Neću biti toliko strog u ocjenjivanju, jer ni recepti nisu puo teški. Ali ipak neke stvari će kandidati morati zadovoljiti kako bi sve imalo smisla,“ kaže Omar.
Parovi koji su sudjelovali u prvim emisijama sa osmjehom su napuštali snimanje, jer sama ideja da zajedno nešto rade i zabave se, svima je privlačna. Sigurno će tako biti i sa gledateljima, koji sat vremena sigurno neće moći skinuti pogled sa ekrana. Svaka epizoda je drugačija ne samo zbog recepata koji se prave nego i zbog kandidata koji sudjeluju. A na kraju krajeva i nagrade od 1000 i 500 KM nisu zanemarive u današnje vrijeme.

Emitira se na kanalima:

OBN  

Sljedeće epizode:

sutra
17:30
Da, draga, kulinarski show ®
PREPORUKE
  • All Inclusive

    image
    Dobrodošli u All Inclusive - emisiju u kojoj ćemo videti dve različite ponude istog hotela. Ko će izvući All Inclusive odlučuje faktor sreće, to jest, koverte...
  • Kuhajmo s Panoramom

    image
    Kuhajmo s Panoramom.
  • Iz naše kuhinje

    image
    Kulinarski šou RTRS televizije.
  • Ricardo

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.