Uroš Radoičić kulinarski je biser Srbije. On će gledaocima Kitchen TV pokazati da ukusi Azije, kako se emisija zove, mogu da se dočaraju i na našim prostorima. Uroš je sertifikovani suši majstor, a, kako ističe, ono što ga pokreće kao kuvara azijskih specijaliteta jeste to što može sunarodnicima da prenese kulturu konzumiranja istočnjačke hrane i pokaže da egzotika uopšte nije zastrašujuća. Uroš je iskustvo sticao u Americi i Norveškoj, radeći sa vrhunskim majstorima iz Japana, Kine i Vijetnama.
– Raznovrsnost i jednostavnost ovih jela je njihova lepota. Međutim, naizgled najjednostavnije stvari su najkomplikovanije – ističe Uroš Radoičić, autor serijala Ukusi Azije.

Bilo je na kanalima:

KitchenTV  

PREPORUKE
 • All Inclusive

  image
 • Hessen à la carte

  image
  Fernseh-Sendereihe, die die typische Küche einer Region Hessens vorstellt, mit Reportagen rund ums Kochen und Rezepten zum Nachkochen, gestartet am 23. 6. 1985...
 • Slasno i strasno (2021)

  image
  Kulinarska emisija.
 • Stars' Top Recipe at Fun-Staurant

  image
  Six gourmets in Korea's entertainment industry have teamed up to explore the world of convenience store.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.