Sara Petrović, poznata food blogerka, pripremila je za gledaoce Kitchen TV novih 20 epizoda sa fantastičnim receptima za kapkejkove, ali i ostale forme malih zalogaja.
Sara je nastavila da unapređuje klasične recepte i priprema ih na način na koji to niko nije radio pre nje. Kako kaže, kao tehnolog i mlada majka stalno dobija ideje za nove ukuse prilagođene svakoj prilici.
– Kapkejkovi mogu da budu slani, slatki, a posebno mi je važno da ih vole deca. Svaki dan u kuhinji dobijam nove ideje, pa sam kroz TV serijal nastavila da pokazujem da sveže, domaće slatkiše i slaniše nije teško napraviti. Zato nemamo izgovor da probamo da napravimo zdrav i ukusan obrok – naglašava Sara.

Bilo je na kanalima:

KitchenTV  

PREPORUKE
 • Pogača i so

  image
  "Pogača i so" je emisija posvećena istinskim tragačima za čarima seoskog turizma, a koju vodi Vanja Milosavljević Nedić. Svi ljubitelji istinskog hedonizma moćiće...
 • All Inclusive

  image
 • Slasno i strasno (2021)

  image
  Kulinarska emisija.
 • Fatto da mamma e da papà

  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.