Dva kuhara ukrstit će kuhače u borbi za naklonost vašeg osjetila okusa. Mike je pasionirani ljubitelj mesa i posvećeni mesožder koji ništa ne voli više od pripremanja obroka od namirnica koje je sam ulovio. Po njegovom mišljenju, povrće je za gubitnike i ništa se ne može usporediti s okusom dobro odstajalog mesa.

S druge strane tu je ljubitelj povrća Lee, za kojeg ne znamo voli li više voli zelenu salatu ili joga poze, i nikako ne može podnijeti činjenicu da nešto mora umrijeti kako bi se našlo na njegovom tanjuru. On krivi meso za gojaznost ljudi i misli da je povrće zakon, kada je riječ o okusu.

Njih dvoje će pokušati impresionirati neke od najizbirljivijih konzumenata hrane na cijelom svetu u epskom okršaju – mesa i povrća.

Bilo je na kanalima:

24Kitchen  

PREPORUKE
  • Neša travka

    image
    Neodoljivi Nišlija Nebojša Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, planinar i ljubitelj prirode, za nas kuva, savetuje, upozorava na toksine, aditive, loše navike...
  • Kuhajmo s Panoramom

    image
    Kuhajmo s Panoramom.
  • Katy The Cook

    image
    Katarina Samardžić – Katy The Cook jedna je od najpoznatijih food – blogerki, a počela je da kuva, kako kaže, za drage ljude: – Setila sam se svih lepih uspomena,...
  • Ricardo

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.