Simpatičan i estetski dojmljiv televizijski format koji nudi ideje kako aranžirati hranu da bi se potakao apetit, prvenstveno onih najmanjih. Autorica emisije došla je na ideju kada se i sama kao majka susrela s definiranjem vlastitog ukusa svoje kćeri, popularno zvanim 'izbirljivost'. Iz video bloga izrasla je televizijska emisija i više niste sami u borbi da vaša djeca steknu zdrave hranidbene navike.
Zaboravite podmetanje jedne hrane pod drugu, kamuflažu i nagovaranje, smišljanje novih naziva za istu namirnicu, miksanje i aviončiće sa žlicom. Mašta i kreativnost ruku u serviranju zdravih namirnica otvaraju nepreglednu knjigu ideja, oblika i likova. Slatki detalji na tanjuru potiču želju i za slanim, kiselim ili gorkim okusima. I uživanjem u hrani, ali i u njenoj pripremi.
Kako napraviti cvjetić od desetak vrsta namirnica, zapakirati dar na tanjuru ili naslikati ocean od umaka bolonjez više nije tajna. 'Maminjami' detaljno i zabavno prikazuje kako biti majstor slikanja hranom, omiljeni gastro umjetnik svoje obitelji i likovni masterchef. Ovo je prilika da provedete dodatno kvalitetno vrijeme sa svojom djecom ili cijelom obitelji i da što brže složite zdravi i ukusni tjedni meni.
'Maminjami' ne skuplja Michelinove zvjezdice, Maminjami je zvijezda malih gastro kritičara. Onih koji su najstroži i najiskreniji - mali trbuščići.

Emitira se na kanalima:

Laudato TV  

Sljedeće epizode:

danas
08:28
Maminjami
sutra
08:30
Maminjami
subota
08:23
Maminjami
ponedjeljak
08:30
Maminjami
04. 04. 2023.
08:31
Maminjami
05. 04. 2023.
08:30
Maminjami
06. 04. 2023.
08:29
Maminjami
PREPORUKE
 • Šef doma

  image
  Vsak delovnik ob 18. uri poskrbimo, da ne boste ostali brez idej, kako po službi ali po zadnjem video sestanku od doma, pripraviti hitro in okusno kosilo ali...
 • Sarini mali zalogaji

  image
  Sara Petrović, poznata food blogerka, pripremila je za gledaoce Kitchen TV novih 20 epizoda sa fantastičnim receptima za kapkejkove, ali i ostale forme malih...
 • Škola kuhanja

  image
  Za kuvanje kažu da je lako, ali ga treba naučiti. Za mnoge bauk, za profesionalce samo igra, pripremanje hrane je životna potreba i najčešće obaveza. Slobodan...
 • Kuhajmo s Panoramom

  image
  Kuhajmo s Panoramom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.