Autorski tim je pripremu jela podelio u četiri grupe - „Ispeci, pa seci“, u okviru koje ćete moći da saznate sve o tome kako umesiti dobar i ukusan hleb i pecivo, tu je zatim „Prolog“, koji donosi nove i slasne recepte za predjela, sledi, naravno, „Uvek slavno jelo glavno“ i, naravno, slatkiš za kraj.
Nakon što se sve lepo isecka, skuva i ispeče, „Kuhinjica“ donosi nešto potpuno novo - rubriku „Pogledaj - primeni“ koja će gledaoce uvesti u tajne tehnika ukrašavanja hrane.
Osim provereno veštih kuvara i odličnih recepata, videćete i mnoštvo korisnih saveta, uključujući i broj kalorija po porciji, kao i njenu nutritivnu vrednost.

Emitira se na kanalima:

RT Vojvodina 2  

Bilo je na kanalima:

ATV  RT Vojvodina 1  RTRS PLUS  RTRS  TV Alfa  KitchenTV  

Sljedeće epizode:

utorak
13:10
Konyhácska
danas
07:13
Konyhácska
danas
13:10
Konyhácska
sutra
07:10
Konyhácska
sutra
13:10
Konyhácska
petak
07:11
Konyhácska
petak
13:10
Konyhácska
subota
12:42
Konyhácska
PREPORUKE
  • Kuhajmo s Panoramom

    image
    Kuhajmo s Panoramom.
  • Hrana na štiklama

    image
    Serijal Hrana na štiklama nije samo koncept, to je životni stil. Predstavlja mladu, modernu ženu, koja pored svakodnevnih obaveza pronalazi vreme i način za...
  • Kuvarske

    image
    Narodna kuhinja.
  • Katy na moru i malo u brdima

    image
    Posle sela i jer je bila vredna, Katy je zaslužila odmor i to na moru! Ono što nije znala je da smo je tamo poslali u misiju…Jer, ko bi bolje našao i ušao u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.