Oni su kreativni, oni su neustrašivi, oni žive i stvaraju po svom. Beskopromisno, bez zadrške, posve otvoreno, i uvijek unatoč ili baš uprkos očekivanjima svoje okoline. Oni su Free Spirits.
HRT i koprodukcijski partneri okupljeni pod okriljem EBU-ove stručne skupine za multikulturu ove zime predstavljaju novu seriju Free Spirits o običnim, a opet posve neobičnim ljudima koji su se usudili boriti se za svoje ideje, svladati strahove, pronaći sasvim nove načine komunikacije i ispričati vam svoje priče.
Od osobenjaka s portugalskih otoka daleko u Atlantskom oceanu, preko inspirativnih priča iz Nizozemske i Hrvatske do dirljivih i fascinantnih sudbina iz Bangladeša, Free Spirits govore o snazi ljudskog duha i vječnoj potrazi za slobodom.

Bilo je na kanalima:

SLO1  SLO2  HTV3  HTV2  

PREPORUKE
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
  • Jorkširski veterinar (2015)

    image
    Članovi tima u Skeldaleu doista su strastveni ljubitelji životinja. Njihova klijentela rijetko ima zdravstveno osiguranje, no dobrobit životinja uvijek dolazi na...
  • Dalmatinski kalendar

    image
    Što se događalo na području Dalmacije kroz davnu prošlost, pogledajte u emisiji "Dalmatinski kalendar"!
  • Regioskop

    image
    Dokumentarni filmovi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.