Tijago Fereira je zbog ljubavi došao u Srbiju iz Brazila. Iako ta ljubav nije potrajala, pronašao je dve nove - ljubav svog novog života i ljubav prema Balkanu. Ovaj harizmatični Brazilac u svom serijalu "Tijagov Balkan" putuje po našim krajevima i obilazi sva blaga balkanske turističke ponude. Na svim destinacijama sklapa prijatelje koji mu pomažu da istraži lokaciju na kojoj se nalazi. Svaka epizoda "Tijagovog Balkana" je avantura za sebe koja je puna uzbuđenja. Ovaj Brazilac je već osvojio srca publike, a onima koji ga još nisu upoznali preporučujemo da pogledaju „Tijagov Balkan” i uvere se sa kakvom veštinom i ljubavlju Tijago predstavlja našu zemlju i region.

Emitira se na kanalima:

Balkan trip  

Sljedeće epizode:

petak
01:59
TIAGOV BALKAN
petak
03:34
TIAGOV BALKAN
subota
02:05
TIAGOV BALKAN
subota
03:31
TIAGOV BALKAN
danas
19:44
TIAGOV BALKAN - KOPAJKOSARE
danas
01:32
TIAGOV BALKAN
danas
03:29
TIAGOV BALKAN
sutra
02:00
TIAGOV BALKAN - MARATON
sutra
03:21
TIAGOV BALKAN - SUTJESKA
PREPORUKE
  • Svadba iz mog kraja (2019)

    image
    Svadbeni običaji u našoj zemlji razlikuju se i više nego što to možemo da zamislimo. Novi TV serijal približiće nam kako se danas obavljaju svadbene ceremonije i...
  • Achtung Kontrolle! Wir kümmern uns drum

    image
    Vom Drogenfahnder bis zur Politesse mit dem berühmten „Knöllchen“ – kabel eins begleitet Ordnungshüter bei ihrem täglichen Job auf Deutschlands Straßen.
  • Istraga oceanske olupine (2021)

    image
    Ova serija prikazuje posljednje trenutke brodova i ljudi koji su se nalazili na njima u trenutku katastrofe. Osobna svjedočanstva govore o ljudskoj strani tih...
  • WELT-Spezial

    image
    Sondersendungenreihe bei WELT, die sich um aktuelle und akute Ereignisse und Entwicklungen kümmert.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.