Autor Mišo Marić putuje i snima priče o najvećim imenima ex YU kao što su Mika Antić, Duško Radović, Meha Sefić, Ico Voljevica, Šiba Krvavac, Davorin Popović, Zuko Džumhur, Jan Beran, Josip Broz Tito, Mostarske kiše, Hamdija Pozderac, Sofija Naletić Penavuša, Dženan Džani Salković, Nebojša Bato Tomašević, Mišo Marić ...Serijal se snima na autentičnim lokacijama u njihovim kućama, hotelima gdje su živjeli, nastupali, družili se... Mišo Marić prenosi istinite priče čija posebnost je i u tome što snimci koji prate priče nikada do sada nigdje nisu objavljeni, a koje je autor snimao za sebe i za historiju. Dakle, po prvi put demo vidjeti sve navedene i brojne druge velike,važne, historijske ličnosti kako u kameru govore ono što su inače izgovarali samo privatno. Sve to kamerom prati u serijalu prvo snimateljsko ime nase zemlje, Jan Beran.
Naziv serijala NAMIGIVANJE ZVIJEZDAMA proističe iz priče Mike Antića,velikog pjesnika, koji je rekao (a u to je duboko istinski vjerovao), da će kada umre postati zvijezda na nebu. Od kada je umro, njegovi prijatelji koji su živi, za vedrih noći gledaju u zvijezde i namiguju gore svojim prijateljima, a zvijezde im žmirkanjem odgovaraju. Pjesnička je to alegorija,ali i stvarna situacija: društvo živih pjesnika tako vjeruje u zagrobni život mrtvih pjesnika. Nažalost, jedini, živi od svih njih je upravo Mišo Marić i on je POSLJEDNJI SVJEDOK KOJI IMA DOKAZE, SNIMKE, PISMA, FOTOGRAFIJE naše najbolje prošlosti. Serijal se snima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Snima se u HD formatu,sa specijalnim 3D efektima, a montira sa snimcima koje nikada niko nije vidio, čak ni sam autor Marić, jer je tek tim FACE TV-a uspio da stare trake, sa stare kamere "osmice" skine, sa super modernom, a klasičnom (retro) špicom, grafikom... Broj lokacija na kojima se snima je u desetinama, ako ne i više, s obzirom na to da se samo u Mostaru i okolini,snima na 30 lokacija.

Emitira se na kanalima:

FACE TV  

Sljedeće epizode:

Danas
20:05
Namigivanje zvijezdama
Sutra
21:00
Namigivanje zvijezdama
ponedjeljak
14:30
Namigivanje zvijezdama ®
21.12.2018.
20:05
Namigivanje zvijezdama
PREPORUKE
 • Pecanje čudovišta (2009)

  Danas
  image
  Biolog Zeb Hogan traži najveće ribe u svijetu. Putujte svijetom, ulovite neke od najvećih, najčudnijih i najokrutnijih podvodnih bića svijeta. Od Australije...
 • A kako to oni rade? (2006)

  Danas
  image
  Zanimljiva serija o inženjeringu, znanstvenim čudima i ljudima koji imaju sposobnost rješavanja problema. Nakon gledanja ove serije obične predmete počet ćete...
 • Lov na oldtajmere (2008)

  Danas
  image
  Wayne Carini uvodi gledatelje u svijet prikupljanja vrhunskih automobila. Svjedočite njegovoj vještini otkrivanja skrivenih dragulja i davno zaboravljenih relikvija.
 • Potraga za povoljnim kućama na plaži (2013)

  Danas
  image
  Stručnjaci za kupnju nekretnina pomažu obiteljima da unatoč ograničenom budžetu pronađu svoj idealan dom na obali mora.
TOP LISTE

Prijavi se