„Grand designs“ donosi pogled na neobične domove te istražuje kuće koje se grade na različitim lokacijama u Velikoj Britaniji, a svaka epizoda pokazat će koja dizajnerska rješenja najbolje funkcioniraju i zašto Na početku epizode voditelj Kevin McCloud upoznaje klijente koji se upuštaju u projekt; s njima obilazi nekretninu i razgovara o planovima za gradnju da bismo potom vidjeli i kompjutersku vizualizaciju cijelog projekta. Nakon toga prati napredak, pregledava materijale i vodi brigu o tome hoće li sve biti završeno na vrijeme, a kad se usele stanari, McCloud opisuje cijeli proces gradnje.
„Grand designs“ je britanska televizijska serija koju je producirala kuća Boundless i emitirala se na Channelu 4, a prikazuje gradnju neobičnih arhitektonskih projekata. Prvi je put prikazana u travnju 1999. godine, a u dvadeset serijala prikazano je više od 200 epizoda. Nekretnine prikazane u emisiji variraju u stilu i dizajnu, a jedino im je zajedničko što su sve neobične i ekstravagantne.

Emitira se na kanalima:

RTL  

Bilo je na kanalima:

RTL Living  DOKU TV  RTL Passion  Discovery TLC  

Sljedeće epizode:

sutra
07:05
Grand Designs 7, ep. 7, lifestyle emisija
sutra
10:25
Grand Designs 7, ep. 8, lifestyle emisija
utorak
08:00
Grand Designs 7, ep. 8, lifestyle emisija
utorak
11:00
Grand Designs 8, ep. 1, lifestyle emisija
srijeda
08:00
Grand Designs 8, ep. 1, lifestyle emisija
srijeda
11:00
Grand Designs 8, ep. 2, lifestyle emisija
četvrtak
08:00
Grand Designs 8, ep. 2, lifestyle emisija
četvrtak
11:00
Grand Designs 8, ep. 3, lifestyle emisija
16. 06. 2023.
08:00
Grand Designs 8, ep. 3, lifestyle emisija
16. 06. 2023.
11:00
Grand Designs 8, ep. 4, lifestyle emisija
PREPORUKE
 • Island s Alexanderom Armstrongom (2021)

  image
  Alexander Armstrong, britanski glumac, komičar, voditelj i glazbenik, istražuje Island - zemlju ledenjaka i gejzira te ljeta u kojem sunce nikad ne zalazi....
 • Nemogući projekti (2017)

  image
  Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
 • Children of the Sun (2020)

  image
  The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
 • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

  image
  Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.