poster

Večera za 5 na selu

Večera za 5 na selu (2020)

kulinarski, šou | Hrvatska

SEZONA: 2

EPIZODA: 50

SINOPSIS

Dan po dan, jelo po jelo i došao je kraj zanimljivog tjedna u Gorskom kotaru, a večeras se gosti nalaze kod domaćice Kate u Tršću, gdje će se doznati pobjednik ili pobjednica! 'Večera za 5 na selu' u Čabru bila je vrlo zanimljiva i što se tiče jela, ali i što se tiče međuljudskih odnosa. Vrhunac tjedna odigrat će se danas na posljednjoj večeri kod Kate Ramljak. Kata je vrlo ljubazna domaćica koja voli tradiciju i kod protukandidata je cijenila kada su ponudili nešto domaće i starinski. Sada je stiglo njezinih „5 minuta“ da se dokaže i pokaže može li skuhati bolju večeru od prvoplasiranog Davora i tako mu preoteti pobjedu tjedna.

Fotografije

Večera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Džejmi Oliver: Autom kroz Ameriku (2009)

    image
    Jamie zna da u Americi postoji bolja hrana od one o kojoj stalno slušamo. On kreće u potragu za takvim jelima kod kuhara "s ceste" i lokalnih restorana. Spremite...
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Hal a tortán (2008)

    image
  • Ízőrzők (2020)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.