poster

Plaža

The Beach (2000)

dramski, akcioni, romantični, triler, avanturistički, misterija | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: Danny Boyle

Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(78 glasova)

SINOPSIS

Impulsivni mladi američki turista, u potrazi za egzotičnim iskustvima, povede prijatelje na tajno rajsko ostrvo nedaleko od obale Tajlanda, ali ubrzo shvataju da su prvi pronalazači ovog raja spremni da ubiju da bi ga zadržali za sebe.
Ričard (Leonardo Dikaprio) je američki turista koji putuje po Aziji sa grupom prijatelja iz Evrope. Dok je u Bangkoku, on upoznaje ludog Škota koji se predstavlja kao Patak Dača. Neposredno pre nego što gospodin Dača odluči da se ubije, on daje Ričardu jednostavnu mapu jednog mesta na Tajlandu, za koje tvrdi da je raj na Zemlji: predivno, netaknuto i nenaseljeno. Nemajući pametnija posla, Ričard i njegovi prijatelji pokušaju da lociraju to mesto, da bi nakon opasnog i stresnog putovanja završili na prelepoj plaži, baš onakvoj kakvu je opisao Dača. Ričard i njegovi prijatelji uspevaju da se smeste, ali ubrzo otkrivaju da nisu sami; na ostrvo se već doselila velika grupa putnika poput njih. Oni su osnovali zajednicu sa svim bolestima društva od kojih je Ričard želeo da pobegne.

Fotografije

PlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlažaPlaža

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.