poster

Monako - Svijet bogatih

Inside Monaco: Playground of the Rich

Reditelj: Michael Waldman

Ocena korisnika: 9/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Otkrivamo koliko je skupo živjeti u Monaku. Prosječne nekretnine u prosjeku su dvaput skuplje od nekretnina u najelitnijoj londonskoj četvrti Mayfairu. Budući da morate posjedovati ili unajmljivati takvu nekretninu kako biste dobili službeno boravište u Monaku (i sve financijske pogodnosti koje ono donosi), potražnja naveliko premašuje ponudu.
Odlazimo u obilazak nevjerojatnog doma - vile "Troglodyte" koja je odnedavno na tržištu. Iako izgleda kao da je izrezbarena u stijeni, cijena joj je samo 23 milijuna funta jer nema pogled na more. Kao što je jedan stanovnik rekao: "Ako ovdje želite uložiti u nekretninu, najbolje je kupiti nekretninu bez pogleda kako je ne biste izgubili."
Knez Albert suočava se s velikim izazovom. Potražnja za novim kućama stvara pritisak u zemlji koja je toliko malena da ih nemaju više gdje graditi.

Producent: Ruth Overend

Fotografije

Monako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatih

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.