Ocena korisnika: 6.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 129

SINOPSIS

Igor pokušava doći do Karlovog mobitela kako ovaj ne bi vidio Majinu poruku, ali ne uspijeva. Igor shvaća da moraju nastaviti s otmicom. Karlo je u nevjerici kad pročita poruku i naloži Branku da dovede Gorana.
Nada ne miruje nakon što je u gostioni vidjela Makovu narukvicu, konfrontira Karmelu s pitanjem čija je narukvica? Karmela je šokirana.
Utučen zbog Lolina izbivanja, nakon što je vidio njihove snimke iz Marijine vile, Saša traži utjehu u alkoholu. Prvo odbrusi Brunu, a zatim odlazi kod Jelene, s kojom provede večer u nostalgičnim prisjećanjima.
Lola se u Zagrebu umalo odrekne Marijine vile kako bi otplatila Igorov dug Šoletu, ali u zadnji tren ga nazove i odlučno odustane. Šole pošalje tjelohranitelja da je pronađe i dovede k njemu.
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.