SINOPSIS

U vrijeme poklada teško je odoljeti zamamnom mirisu krafni. Ovaj slasni desert, koji se naziva još i pokladnica, peče se u cijeloj Hrvatskoj. Povijest krafni zaista je duga, a postoji legenda koja kaže da je jedna zaljubljena kuharica, umjesto u pećnicu, ubacila tijesto u ulje. Bečani tvrde da su ih oni izmislili, a u IN magazinu ne propustite ovu zanimljivu priču!
Legendarni Vatrogasci poznati po urnebesnim obradama hitova kao što su 'Milo moje' i 'Uno momento' ponovno uveseljavaju publiku. Uvijek spremni na zafrkanciju, pokazali su kako bi himna zvučala u njihovoj izvedbi, ali i kako publiku držati rasplesanu do ranih jutarnjih sati.
IN magazin vodi vas iza kamere najpopularnije humoristične serije u regiji. 'Lud, zbunjen, normalan' snima se već više od deset godina, a glumci se nerijetko čak i okrenu kada ih netko zazove njihovim televizijskim imenima. Kako je izgledao snimanje prve epizode, koliko ih se poistovjećuje s njihovim likovima te zašto je kafić San Remo omiljena ruta sarajevskih taksista, saznajte u IN magazinu.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reč više

    image
    U svakoj emisiji, voditelj u svoj dom poziva jednog poznatog gosta iz različitih sfera javnog života. Filmske i muzičke umetnosti, sporta, kulture, zabave, i dr....
  • E' sempre mezzogiorno

    image
  • Glamur

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.