poster

Premier liga: Chelsea - Manchester United

FA Premier League

fudbal, sportski | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SINOPSIS

Premijer liga je najviša profesionalna fudbalska liga Engleske. U njoj se takmiči 20 klubova sa ostrva za titulu prvaka Engleske. Sezona traje od avgusta do maja, u kojoj svaki tim odigra po 38 mečeva. Pod ovim nazivom igra se od 20. februara 1992. godine, kada su je formirali klubovi koji su se povukli iz Prve divizije Fudbalske lige, koja je bila najviša liga Engleske od 1888. do 1992. godine.

Fotografije

Premier liga: Chelsea - Manchester UnitedPremier liga: Chelsea - Manchester UnitedPremier liga: Chelsea - Manchester UnitedPremier liga: Chelsea - Manchester United

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nemzeti Bajnokság II

    image
  • Ekstraklasa

    image
    Ekstraklasa je najviša profesionalna fudbalska liga Poljske. Osnovana je 1927. godine. Kontroliše je Fudbalski savez Poljske (PZPN).
  • Fradi Tv

    image
  • Copa Libertadores

    image
    Kopa libertadores (šp. Copa Libertadores de América, port. Copa Libertadores da América, engl. Libertadores Cup) je međunarodno fudbalsko kup takmičenje u kojem,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.