poster

Oprezno s anđelom

Cuidado con el ángel (2008)

romantični | Meksiko

Ocena korisnika: 6.7/10
(6 glasova)

EPIZODA: 43

SINOPSIS

Svi susjedi gledaju emisiju u kojoj Marichuy glumi. Juan Miguel dolazi razgovarati s Marichuy, a ona se prema njemu loše ponaša. Uvjeri ga da je svjedočila protiv njega na Mayitinom suđenju. Svi susjedi čestitaju Marichuy na izvedbi. Patricio i Cecilia pozitivno razmišljaju o Marichuyinom poslu. Isabela i Estefania pokušaju podcijeniti njezin rad. Patricio priznaje Ceciliji da je Marichuy u stvarnosti onakva kakva je bila na televiziji i da bi je poželio za kćer. Gustavo govori Gabrielu da je Vivianina nepodnošljiva i da ne želi upasti u zamku. Leticia se ružno ponaša prema Gustavu. Juan Miguel odlazi Amadoru kako bi saznao što se događa između njega i Marichuy. On mu govori kako ga ona zanima i kao glumica i kao žena. Juan Miguel mu kaže kako unatoč činjenici da su rastavljeni Marichuy i dalje njemu pripada. Estefania uspije izvući oca Anselma iz crkve pomoću laži, kako se ne bi susreo sa Cecilijom. Amador odlazi s Marichuy kupiti haljinu za večerašnju zabavu. Isabela glumi da joj je zlo i otac Anselmo odlazi po pomoć. Gabriel kaže Leticiji da je žena koja želi zavesti njezinog supruga - Viviana.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.