SEZONA: 4

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Italija je jedan veliki vrt u kojemu povrće rate cijele godine. Povrće je često glavni sastojak jela pa će nam Lidia danas predstaviti raznovrsno ukusno i gorko povrće, kao što su rapini, radič i zimska salata. Pripremit će pečeni radič koji pečenjem postaje sladak jer se karamelizira u mekan, izdašan obrok; rapini s kobasicom, klasična kombinacija blago začinjene talijanske kobasice i gorkih rapina; juha od zimske salate i bijelog graha zagrijat će vam ne samo tijelo, već i dušu.

Fotografije

Lidijina kuhinja: Talijanski vrtLidijina kuhinja: Talijanski vrtLidijina kuhinja: Talijanski vrtLidijina kuhinja: Talijanski vrtLidijina kuhinja: Talijanski vrtLidijina kuhinja: Talijanski vrt

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glamur

    image
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.