poster

Tenis - London: Đoković - Federer

ATP Finals


Ocena korisnika: 6.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Dominik Tim je najveći "krivac" što se meč između Đokovića i Federera, iako igraju još uvek u grupi, pretvorio u klasično četvrtfinale. Računica je prosta. Ko pobedi igraće u polufinalu.
Znamo kako je bilo na poslednjem njihovom meču. Nema dileme da Švajcarac želi da se revanšira za jedan od najtežih poraza u karijeri.
I ponovo se igra u Londonu, pa možete da zamislite atmosferu koja će vladati u O2 Areni.
Đoković je bio bolji na poslednjih pet mečeva. Federer nema pobedu četiri godine, ali je poslednja bila baš na ovom turniru 2015. u grupi.
Novak mu se revanširao već u finalu i započeo aktuelni niz trijumfa. Srpski teniser u međusobnom skoru vodi 26:22. Spektakl broj 49, sa dvojicom velikana svetskog tenisa na sceni, počeće u četvrtak u 21.00.
Prenos je na našem Prvom programu.
Komentator Miloš Krivokapić

Fotografije

Tenis - London: Đoković - FedererTenis - London: Đoković - FedererTenis - London: Đoković - Federer

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • ATP Madrid

    image
    Madrid Masters (sponzor Mutua) je profesionalni muški teniski turnir koji se održava u glavnom gradu Španjolske, Madridu tijekom prvog tjedna mjeseca svibnja te...
  • SK dokument

    image
    Zanimljivi detalji iz povijesnih sportskih događaja i kultnih utakmica koje možda niste znali. Dokumenti, koji će zauvijek biti sačuvani u sportskoj arhivi.
  • Nomads Seeking Adventure

    image
    Nomads showcases amazing adventure travel exploits, with passionate storytelling and the involvement of some of the world’s greatest extreme sports athletes....
  • Drift Style (2007)

    image
    The Circuit City Formula Drift Pro Championship Racing Series. Formula DRIFT Championship is recognized as the North American professional drifting championship...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.