SEZONA: 5

EPIZODA: 10

SINOPSIS

Veoma opservativna i intrigantna, serija „Afera“ istražuje emotivne posledice vanbračne veze. Noa je njujorški profesor i perspektivni pisac, koji je u braku 20 godina i ima četvoro dece. Alison je mlada konobarica iz Montoka sa Long Ajlanda, koja pokušava da sredi svoj život posle tragedije koja ju je zadesila. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz različitih perspektiva, koristeći sećanja svakog od protagonista.

Fotografije

AferaAferaAferaAferaAferaAferaAferaAfera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uljezi (2017)

    image
    Priče iz stvarnog života o najezdama životinja i infestacijama. Od žohara i štakora do medvjeda koji provaljuju u domove, ova stvorenja prave kaos na kućama.
  • Zaspanka za vojnike (2019)

    image
    This is a story about the soldiers of a cannon battery in the First World War that, like hundreds of thousands of others, made the glory of the Serbian army...
  • Gazdarica (2013)

    image
    Gabrijela Suarez jedina je žena koja radi u rudniku zlata u selu San Pedro de Oro. Ćerka je Tigrea Suareza, cenjenog rudara, ali zbog činjenice da je samohrana...
  • Betrugsfälle (2010)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.