poster

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

SINOPSIS

Izaći ili ostati
Bregzit - da li izaći ili ostati u Evropskoj uniji, pitanje koje uznemirava hladokrvne Britance. Na jednom prometnom mestu u samom srcu Londona razgovarala sam sa prolaznicima. Postavljala sam im samo jedno pitanje "da li ste za izlazak Britanije iz Evropske unije ili niste?".
Nisam dobila utisak da baš rado daju odgovore niti da imaju mnogo uticaja na to šta će se dogoditi. Svi uglavnom gledaju kako će se to odraziti na njihov život i posao.
Mnogi nisu ni imali prava saznanja o tome sta se događa, a bili su iznenađeni da neko ko nije sa ostrva postavlja to pitanje.
Britanci nisu više tako hladnokrvni. To se osećca na svakom koraku. Kao da ih je Bregzit izbacio iz ležista smirenosti i da se na njihovim licima sve više prepoznaje šta zapravo misle.
Mira Adanja Polak pitala ih je o svemu, a odgovore na postavljena pitanje uskoro će dobiti i Englezi, a i mi.

Fotografije

Mira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.