EPIZODA: 33

SINOPSIS

Humoristička serija u režiji Milana Karadžića. Scenarista je Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Mima Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović i drugi.
Ivan je počeo da ide na terapije kod psihoterapeuta kog mu je majka našla, a Goca savetuje Milicu da ovog puta naslika Viktorov akt. Sa druge strane, Sima je otkrio gde je bio sa Ivanom i koga su gledali.

Fotografije

KomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Most Ridiculous (2016)

    image
    The strangest viral clip show around returns and it's the turn of fashion crimes to get the Most Ridiculous treatment. From catwalk chaos to photo shoot fails....
  • Camera Café (2003)

    image
    The adventures and mis-adventures of a group of co-workers is witness by a camera on top of the coffee-machine in the relax area.
  • Crna guja (1982)

    image
    On je egoista. On je sebičan. On je zao. On je sve ono čega bi se normalan čovek stideo. Od toga šta i kako jede i pije, preko onoga što izgovori i pomisli, do...
  • Do poslednjeg čoveka (2011)

    image
    Jedva preživljavajući u domaćinstvu punom žena, muževni patrijarh procenjuje koliko su daleko dogurale savremene žene i pita se šta će biti sa muškarcima.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.