SINOPSIS

Kakvi su učinci urbane politike Europske unije na razvoj hrvatskih gradova? U emisiji Hrvatska za 5 govore predstavnici Osijeka, Rijeke i Splita za EU projekte i urbani razvoj gradova: Kornelija Mlinarević, Srđan Škunca i Ana Jerkunica.
Objavljujemo i razgovor s voditeljem poslijediplomskih specijalističkih studija Upravljanje gradom i Priprema i provedba EU projekata Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Gojkom Bežovanom. Temu komentiraju i studentice sa spomenutih studija. Pripremamo i reportaže iz Osijeka, Rijeke i Splita.
Pomoćnica urednika: Martina Klaić

Voditelj: Branimir Bilić

Fotografije

Hrvatska za 5Hrvatska za 5

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV Justice

    image
    Neka istina bude ispričana
  • auslandsjournal - die doku (2013)

    image
  • Envoyé spécial (1989)

    image
    For more than twenty-six years, the show has offered reports abroad, surveys of social phenomena and portraits. Because it is sometimes difficult to understand...
  • Nauka u pokretu

    image
    Fond za nauku Republike Srbije osnovan je 2019. kao podrška za razvoj naučno- istraživačkih i razvojnih aktivnosti neohodnih za napredak društva zasnovanog na...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.