poster

I Bez muke ima nauke: Tajna

I bez muke ima nauke (2017)


SINOPSIS

Serija I bez muke ima nauke je magazinskog tipa i sastavljena je iz više rubrika.
Emisije su tematske i u svakoj emisiji obrađuje se jedna tema kroz ove nauke. Ova epizoda nosi naziv Tajna.
Saznaćemo: Kako se otkrivaju tajne ljudskog organizma? Šta su to X-zraci? Koje su tajne kosmosa i koliko ima galagsija? Sve su to pitanja na koja ćete odgovore dobiti u ovoj epizodi. Serija je namenjena svim ljubiteljima ovih nauka.
U ulozi dečaka je mlad glumac Nikola Malbaša, u ulozi tetke je Ivana Despotović a ulogu teče tumači Ivan Tomić. Urednice: Tanja Čanić-Mlađenović i Aleksandra Stojanović, reditelj je Nikola Zdravković, dramaturg Marina Madžarev i Nikola Miladinović, kostimograf Natalija Lukić, scenograf Snežana Popović, muzički urednik Ana Pavlović, dizajner zvuka Predrag Stamatović, montažeri: Marko Tisovec i Ivan Vasić, snimatelj Vasko Vasović, tonac Srđan Bajski, izvršni producent serije Svetlana Bandić, glavni organizator Srđan Boljević.

Fotografije

I Bez muke ima nauke: TajnaI Bez muke ima nauke: TajnaI Bez muke ima nauke: TajnaI Bez muke ima nauke: TajnaI Bez muke ima nauke: TajnaI Bez muke ima nauke: Tajna

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dobar posao

    image
    Vremena su teška i krizna. Posao se teško dobija, a lako gubi. Više se ne bira, samo da se radi. Dokumentarno-obrazovni program Radio-televizije Vojvodine uradio...
  • Vrlo zanimljiva emisija o svemu

    image
  • Iz sehare

    image
    Dokumentarna edukativna emisija.
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.