SINOPSIS

Koliko nam preti opasnost od požara, zemljotresa, poplava i drugih elementarnih nepogoda? Na koji način se zaštititi od njih? Kako im se suprotstaviti?
Odgovore na sva ova pitanja naći ćete u trećoj sezoni emisije "S.O.S." koja se na O2 TV emituje svakog petka u 23.30. Autor i voditelj emisije je Darko Jevtić.
Emisija S.O.S. prati rad spasilačkih službi, pre svih Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Naše kamere ulaze sa njima u najstrašnije požare, i iz ugla vatrogasaca-spasilaca prikazuju kako izgleda borba sa vatrenom stihijom. Iskusna novinarsko-snimateljska ekipa emisije S.O.S. prati aktivnosti svih spasilačkih službi u Srbiji, ali se prate i dešavanja u regionu i svetu kada su elementarne nepogode u pitanju. Zbog globalnih klimatskih promena, ljudi i njihova imovina sve češće su žrtve iznenadnih oluja, nekada nezamislivih u nekim područjima.
Kroz emisiju se trudimo da kod gledalaca probudimo i svest o tome koliko je bitno osiguranje života i imovine, i koliko to pomaže u kasnijem saniranju štete.
“Gledaoci pre svega mogu da očekuju mnogo akcije. I to akcije bez “šminkanja” , dakle baš onako kako to izgleda u stvarnosti. Pored tih realnih akcija spasilačkih službi, gledaoci će moći I da nauče kako da reaguju u određenim situacijama, na koji način da najbolje sačuvaju I sebe I svoju imovinu. Tako da će emisija pored dokumentarnog, imati I edukativni karakter. Na kraju, gledaoci će videti I tu ljudsku priču, jer ljudskost, odnosno humanizam je suština spasavanja života”, kaže Darko Jevtić

Fotografije

S.O.S.S.O.S.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.