SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SINOPSIS

Okosnica emisije su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsećaju na "Stand Up" formu. U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno-političke situacije, sporta, sveta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama. Ideja vodilja je prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u istom, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Ideja je da akteri na na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje. Autori i glumci serijala "Državni posao" su Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, reditelj je Stojče Stoleski, a urednik: Sonja Kokotović.

Fotografije

Državni posao

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zovite me Ket (2021)

    image
    Kat (Mayim Bialik) je 39-godišnja žena koje se svakodnevno bori protiv društva i svoje majke, kako bi dokazala da NE možeš imati sve što poželiš – i biti sretan....
  • Ljubav, navika, panika (2005)

    image
    Brak je kada dvoje ljudi zajedno rešavaju probleme koje nikad ne bi imali da nisu zajedno...oni se stalno svađaju, ali ne bi valjalo da je drugačije...oni su...
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
  • Do poslednjeg čoveka (2011)

    image
    Jedva preživljavajući u domaćinstvu punom žena, muževni patrijarh procenjuje koliko su daleko dogurale savremene žene i pita se šta će biti sa muškarcima.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.