poster

U korak sa Kardašijanima

Keeping Up with the Kardashians (2007)

lajfstajl | SAD

SEZONA: 15

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Ova porodica je promenila svet. Pod stalnom lupom javnosti, njihov luksuzni stil života naterao je mnoge da požele da su u njihovoj koži. Danas svi znaju za sestre Kardašijan i njihovu medijsku predvodnicu Kim. Ona je lepa, bogata i šarmantna zavodnica. U vezi je sa poznatim američkim reperom Kanje Vestom, sa kojim ima ćerku, a prošla je kroz buran životni period dok konačno nije došla do svog srećnog kraja.
U korak sa Kardašijanima saznaćete sve o ovoj porodici, na čelu sa sestrama Kim, Kortni i Kloi. Kim se kreatala u svetu poznatih pre nego što je i sama postala poznata širom planete. Bila je stilista holivudskih zvezda, a jedna od njenih klijenata bila je i popularna glumica Lindsi Lohan. Kim je, na početku karijere, zajedno sa svoje dve sestre otvorila butik D-A-S-H koji ih je dalje progurao u medije.
U avgustu 2007. objavljeno je da će brojna porodica Kardašijan dobiti i svoj rijaliti program. Iako sestre, na prvi pogled, izgledaju kao rivalke koje upadaju u česte svađe, one su povezane čvrstom i neraskidivom porodičnom vezom. Vrlo dinamičan život, raskoš i velepni prostor u kome borave čine praćenje njihove svakodnevice vrlo zabavnim i ineresantnim.
Već nakon prve sezone sestre Kardašijan su postale meta mnogih razgovora širom planete i lica zastupljena na svim naslovnim stranama novina i časopisa. Njihov haotični život, specifičan smisao za humor i intenzivno iskazivanje emocija samo su neki od razloga što je ova porodica, svojim rijaliti programom, samo do 2010. godine, zaradila čak 65 miliona dolara.
U toku osam godina prikazivanja šou je doživeo i svoju ekspanziju i dobio propratne serijale kao što su “Kortni i Kloi osvajaju Majami” i “Kortni i Kim osvajaju Njujork”.

Fotografije

U korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa Kardašijanima

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • Ako me ostaviš (2021)

    image
    After dedicating a lifetime to her husband and family, Alicia's world changes completely when she discovers a betrayal. Determined to rebuild her life, Alicia...
  • Plač violine (2007)

    image
    Inspirirana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, ovaj novi hit s Dalekog istoka donosi nam priču o stalnoj borbi odanosti i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.