poster

Djevojka sa sela

Hayat Şarkısı (2016)


SEZONA: 1

EPIZODA: 27

SINOPSIS

Zejnep se izvukla iz životne opasnosti. Potrebno joj je vrijeme koje će provesti bez stresa. Husejin i Kerim dolaze kući. Kerim obznanjuje obitelji posljednje novosti o Zejnep. Suhejla kaže da se treba dobro brinuti za nju jer je majka njezine unuke i da će je ona osobno njegovati. Kerim se jako pobuni protiv toga. Međutim, Suhejla ne odustaje od svog stava. U međuvremenu Kerim saznaje da je Hulija otišla trčati i uvrijeđen je jer je jako kasno. Kad ga Bade okrivi da se ponaša kao mačo, Kerim se počne ljutiti na sebe. Kad se Hulija vrati, Bajram upozori Kerima da je to neprilično. Kerim kontrolira svoje emocije i ne želi reći ništa loše Huliji. Kerim se krene tuširati nakon čega mu zazvoni mobitel. Hulija shvati da poziv dolazi iz Njemačke, ali se ne želi javiti. Zatim stiže poruka s istog broja. Javlja se Ajlin. Želi se hitno naći s Kerimom. Hulija se jako zabrine pa obriše poruku i blokira broj. Kerim izlazi iz tuša i kaže Huliji da mora otići u Berlin na tjedan dana. To mora učiniti kako bi ostvario san da u Turskoj otvori zakladu. Nilaj nagovori Melek da ostane s Kajom dok ne ozdravi. Melek ne može odbiti.
Prije nego što Husejin ode opet u bolnicu, Suhejla ga nagovori da Zejnep ostane kod njih u kući. Kaže mu da odgodi rastavu braka ako bude potrebno. Husejin ne odgovara, ali prisiljen je pristati na to.
Sljedeće jutro dok sjedi s Bajramom i Husejinom, Kerim ocu obznani svoj san o otvaranju sveučilišne zaklade. Bajram se najprije pravi da je ljut i kaže da bi Husejin trebao dati ime tog zakladi, a nakon tog manevra pokaže da mu je iskreno drago i da se veseli. Uvečer Kerim krene na put za Berlin. Bajram je pomalo ljut jer shvaća da je Kerim tvrdoglav i ne želi odustati od akademske karijere.
Kad Kerim ode, Hulija zove Ajlin. Plan se izjalovio. Ajlinin se otac razbolio pa je morao odustati od krstarenja i vratiti se u Berlin. Hulija kaže Ajlin da je otjerala Nurgul i da može biti mirna, ali Ajlin i dalje inzistira da razgovara s Kerimom. Hulija smjesta zove Mahira i traži njegovu pomoć. Mahir joj govori da će nešto smisliti. Prolazi nekoliko dana. Hulija i Kerim vode romantični telefonski razgovor. Kad prekine razgovor, Kerima zove Ajlin i kaže mu da želi da razgovaraju uživo. Kerim posumnja u ono što kaže Ajlin i kaže joj da pristaje na razgovor. Mahir zove Huliju i kaže joj da su Kerim i Ajlin razgovarali. Ne zna o čemu su vodili razgovor, ali zna da više nema problema. Hulija se onesvijesti. Prolazi tjedan dana. Džeren ima psihičkih problema. Mokri u gaće i po kući hoda umotana u deku. Husejin odlazi po Zejnep i dovodi je kući. Džeren se jako razveseli kad vidi Zejnep. Suhejla ponovno razgovara s Husejinom. Kaže mu u kakvu je Džeren stanju i da bi trebao odgoditi rastavu. Husejin shvaća da mora donijeti neke odluke. U međuvremenu dolazi i Mufit vidjeti svoju kćer. Izašao je iz zatvora. Hatidže se jako svidi Mufit. Mufit kaže Zejnep da mora dovesti svoj život u red. Zejnep se ponada da bi mogla spasiti brak s obzirom na to da ju je Husejin doveo kući. Hulija obavijesti Melek da se Zejnep oporavila i da se vratila kući.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • Bolji život (1987)

    image
    U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
  • Mala kuća u preriji (1974)

    image
    Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.