poster

Djevojka sa sela

Hayat Şarkısı (2016)


Ocena korisnika: 7.8/10
(4 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 26

SINOPSIS

Zejnep navečer upada u kuću Dževherovih i traži od Husejina obrazloženje. Priznaje da je prebio Džema. Zejnep mu govori da su svi postali Hulijini robovi i da je vrijeme da otvore oči. Dok se svađaju glasno, Zejnep pozli i onesvijesti se. Sva se obitelj okuplja u bolnici jer je Zejnep doživjela izljev krvi u mozak. Sljedeće jutro Filiz, Nurgul i Mahir odlaze u Sapandžu k Emine. Doznavši da je Emine bolesna, Mahir je nagovori da na neko vrijeme dođe u Istanbul.
Dok je obitelj u bolnici, Hulija od Bade doznaje da je Husejin prebio Džema. Ostane u šoku. Smjesta odlazi u bolnicu k Husejinu. Kaže mu da je tužna jer mu se nešto moglo dogoditi. Husejin joj kaže da više ne postoje nikakvi problemi između njih. Hulija odlazi k Melek, prepričava joj sve što se dogodilo i pita zašto nije držala jezik za zubima.
Bajram odlazi k Mufitu i priopćava mu Zejnepino stanje. Mufit pomisli da mu je kći umrla, a Bajram ga smiruje snimkom koju traži od Kerima da pošalje.
Nurgul, Filiz i Mahir vraćaju se iz Sapandže s Emine. Na putu zazvoni Nurgulin mobitel. Zove je Ajlin. Nurgul je napokon došla do Ajlin. Kiselog izraza lica Mahir pomisli kako je sve gotovo.
Nurgul razgovara s Ajlin mobitelom. Ajlin je jako oštra i govori joj da želi da je više nikada ne traži. Zatim prekida vezu. Pomisli da je napokon vrijeme da nazove Kerima. Mahir ih zaustavi u blizini hotela, nalazi neku izliku kako bi nazvao Huliju. Javlja joj da je Nurgul pronašla Ajlin. Hulija izlazi iz kuće pod izgovorom da ide na trčanje. Nalazi se s Mahirom. Smiruje ga da je sve u redu i da je kupila kartu za Ajlin i njezinu obitelj da odu daleko. Nakon toga mu kaže posljednje događaje i da je Džem prebijen pa je Mahir u šoku. Kad se malo oporavi, zamoli Huliju da pronađe smještaj za njegovu majku Emine.
Džem se u bolnici zaklinje na osvetu. Uplaši se kad sazna da je Zejnep doživjela izljev krvi u mozak. Kuje plan kako će iz bolnice pobjeći od Dževherovih. Bježi u ljetnikovac ujaka svog odvjetnika. Ondje se odluči odmoriti. Ali istodobno odluči unajmiti ljude da prate Mahira.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • Bolji život (1987)

    image
    U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
  • Mala kuća u preriji (1974)

    image
    Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
  • Katie Fforde (2010)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.