poster

Rani radovi

Rani radovi (2018)

dokumentarni | Hrvatska
Reditelj: Tomislav Mršić

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SINOPSIS

U osmoj emisiji Rani radovi predstavljamo kratkometražni igrani film Tomislava Šobana Polufinale.
Na juniorskom prvenstvu Hrvatske u mačevanju uz Svebora će prvi put nastupiti i njegov mlađi brat Kristian. Dok je Kristian neopterećen rezultatom, Svebor ima visoka očekivanja.
Kratkometražni igrani film o odnosu dvojice braće u koji se iznenada uvlači rivalstvo, nastao je 2014. godine u produkciji Akademije dramske umjetnosti kao ispit producentice i redatelja na trećoj godini BA studija. Režiju i scenarij potpisuje Tomislav Šoban, snimatelj je Matija Pekić, montažer Bojan Ocvirek Mijatović, scenograf Tomislav Šoban, kostimografkinja Katarina Pilić, oblikovatelj zvuka Srđan Popović, a producentica Tena Gojić. U filmu igraju Jadranka Đokić, Kristian Bonačić, Svebor Kamenski Bačun, Barbara Nola i drugi.
Film je prikazan u programu Kockice na Zagreb film festivalu 2014., na Pulskom filmskom festivalu, a na Tabor film festivalu 2015. osvojio je nagradu kao najbolji film u domaćoj konkurenciji.
Emisija Rani radovi nastaje u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti.

Fotografije

Rani radoviRani radoviRani radoviRani radoviRani radoviRani radoviRani radoviRani radovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Priča o Evropi (2017)

    image
    Kao kontinent koji je više definisan kulturama nego geografijom, Evropa je dobila ime po mitu koji kaže da je Zevs, kralj drevnih grčkih bogova, zaveo kraljicu...
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
  • Divlja Kanada (2017)

    image
    We see how the seasons affect animals in their habitat, and how each species cope at that season of the year. Beautiful photography and narrated by Dr. David Suzuki.
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.