SINOPSIS

Počinje nova sezona od ponedeljka 6. novembra. Radnim danima od 16.30 emisiju gledajte na kanalu Prve, jer sada već dobro znate da je sve lakše uz Praktičnu ženu.
Na početku nove sezone Nataša otkriva kako postiže da uskladi sve obaveze s obzirom na činjenicu da je nedavno po drugi put postala mama. Zatekli smo je kako se uveliko sprema za snimanje emisije i zevajući, zbog neprospavane noći sa bebom sa osmehom kaže: „Vidiš, upravo tako usklađujem obaveze. Toliko sam noćas malo spavala da ne mogu rečenicu da započnem. Ali moram da kažem da sam uzbuđena zbog početka nove sezone. Istina, obaveze su zbog prinove mnogo veće, i ne postoji dugme da se isključim bar za trenutak ali sam srećna, uspevam da balansiram iako mi fali više sna i vremena."
"Gledaoce očekuje još jedna uzbudljiva i zanimljiva sezona „Praktične žene. Zakuvala sam razne čorbe sa raznim mirođijama, biće više gostiju i više tema. Uključićemo i gledaoce tako da će emisija biti interaktivnija. Opušteno i zabavno, kao i do sada, uključujići i neke nove segmente", otkrila je Nataša.
Praktična žena donosi u naše domove toplinu, savete za pojednostavljavanje života kroz kuhinju, jela, zabavu, praktična uputstva za negu, lepotu, zdravlje, porodicu i kuću. Za lepšu svakodnevicu tim praktičnih žena i dalje nudi brza, jednostavna i efektna rešenja za celu porodicu, kao i originalne savete namenjene i ženama, i muškarcima, a poznate ličnosti nastavljaju da se prikazuju u sasvim drugom svetlu ali i da nesebično sa auditorijumom dele svoje male tajne domaćinstva.
Ako tražite modnu inspiraciju ili praktično rešenje za kuhinju, ili želite da vežbate i da se igrate sa decom na kreativan način, "Praktična žena" će svakog radnog dana u 16.30 na Prvoj televiziji otkrivati stvari koje se mogu lako uraditi uz minimum troškova i vremena.

Fotografije

Praktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična žena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Dr.Fit Joga

    image
    Vježbajte jogu, meditirajte ili samo slušajte duhovne savjete kod kuće. Dr.Fit Yoga se temelji na Jogi, samosvijesti, svjesnom življenju i vođenim meditacijama....
  • U formi sa slavnima

    image
    Slavni imaju mnogo prednosti što se tiče ostajanja u formi: novac za stalnog trenera, fleksibilniji raspored i odličnu genetiku, a to su samo neke. Međutim,...
  • Čudotvorac jogi Kameron (2012)

    image
    Svima bi nam dobrodošao lični životni guru, neko ko će nam pomoći da se osećamo odlično. Upoznajte jogija Kamerona, bivšeg manekena i slavnu ličnost koji je...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.