poster

Kod Ane

Kod Ane (2007)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 14

SINOPSIS

U današnjem kulinarskom showu Ana će svoga gosta, Enisa Bešlagića, iznenaditi pravim zagrebačkim menijem. Pripremit će mu proljetnu juhu od finog povrća, faširance, krumpir salatu s mladim lukom i rikulom. Za desert Ana će napraviti laganu roladu s jagodama. Uživajući u ukusnim Aninim delicijama, Enis će zabaviti društvo svojim humorom te otkriti domaćici neke tajne bosanske kuhinje.
Sanja Muzaferija, autorica knjige 'Sretni stanovi' gošća je današnjeg kulinarskog showa. Sanja kao iskusni poznavatelj modnih pravaca po Aninom je izboru najkompetentniji gost za razgovor o modnom i kulinarskom stilu. Ana će Sanju i Renea pogostiti sljedećim delicijama: kineskim raviolima sa škampima, roast beefom u umaku od aceta balsamica, pireom od dimljenog krumipra te panna cotom s bademima i jagodama.

Fotografije

Kod AneKod AneKod AneKod AneKod AneKod Ane

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ízőrzők (2020)

    image
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Hal a tortán (2008)

    image
  • Lovci na kuće (1999)

    image
    Vidjet ćete koliko emotivno ljudi doživljavaju pronalazak i kupnju novog doma. U svakoj epizodi pratimo napredak tog procesa i razgledavamo kuće zajedno s...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.