Ocena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Srodne duše iz detinjstva, Holi i Džordžija, pohađaju prvi semestar na univerzitetu u Edinburgu. Holi je smirenija i opreznija od energične Džordžije, koja svesno srlja u ludilo prve godine studija. Nakon što dve prijateljice prisustvuju predavanju popularne profesorke ekonomije, Džud Mekdermid, one počinju da razmatraju svoju budućnost i mogućnost da postanu deo Džudine elitne grupe stažistkinja. Džordžija je odlučna da postane deo moćne i glamurozne klike alfa devojaka koje okružuju Džud, dok Holi počinje da se oseća izostavljeno. Ali, kada devojke postanu deo ovog društvenog kruga i počnu da prisustvuju raskošnim žurkma „Klike, njihovo prijateljstvo će biti stavljeno na probu. Holi oseća da se iza ove ulepšane fasade krije nešto zlokobno.

Fotografije

KlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlikaKlika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • Misterija porodice Hanter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.