SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Hvaljena drama vraća se u novoj, dinamičnoj sezoni. U glavnim su ulogama Philip Glenister, kao čovjek koji bježi od zakona, i Rosie Cavaliero, kao marljiva narednica zadužena za njegovo hvatanje.
Zatvorski čuvar Dave Murdoch sasvim je običan čovjek. Njegov se život iznenada zakomplicira kada se rutinski posjet bolnici u Manchesteru sa zatvorenicom Jules Hope otme kontroli. Dovoljan je jedan telefonski poziv i Dave će se naći s onu stranu zakona. Budući da je ugrožen život njegove kćeri Emme, koja je u visokoj trudnoći, Dave nema izbora i mora krenuti u bijeg. Lisicama je vezan za Jules te nepovratno postaje plijen.
Narednica Susan Reinhardt, marljiva policajka koja ne trpi gluposti, nije svjesna da je Emma u opasnosti te pokušava otkriti što je natjeralo Davea, čovjeka besprijekorne karijere, na takvo ekstremno ponašanje, dok istodobno prati njegovo kretanje.
Sve se ubrzo pretvara u napetu igru mačke i miša. Dave očajnički pokušava otkriti istinu iza nestanka svoje kćeri, izbjegavajući pri tome policiju. Može li Dave na vrijeme pronaći svoju voljenu kćer ili će ga Susan Reinhardt uloviti prije toga?
Zatvorski čuvar Dave Murdoch prisiljen je krenuti u bijeg s mladom zatvorenicom nakon otmice kćeri Lucy. Narednica Reinhardt nije svjesna prijetnje s kojom je Murdoch suočen i kreće u lov na plijen.

Fotografije

PlijenPlijen 01Plijen 02Plijen 03Plijen 04Plijen 05Plijen 06Plijen 08PlijenPlijen

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • The Serpent (2021)

    image
    The twisting, real-life story of Charles Sobhraj, a murderer, thief and seductive master of disguise, who was a hidden darkness in the mid-70's on Asia's hippie...
  • Bez traga (2002)

    image
    Viši agent Jack Malone, strog, ali suosjećajan, predvodi predanu ekipu znajući da se, kad netko nestane, radi o sekundama. Njegovi suradnici su: Samantha Spade,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.