SEZONA: 7

EPIZODA: 1 - dokumentarna sapunica

SINOPSIS

Ljubav se sedmi put vraća na selo, a tako i na RTL! U petak, 3. lipnja, od 20 sati, omiljena voditeljica Marijana Batinić krenut će na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove popularne dokumentarne sapunice, u potrazi za srodnim dušama.
Na njezinoj "ljubavnoj" karti ovog puta naći će se mjesta poput Drniša, Tuheljskih toplica, Đurića, Durlinaca, Kozarevca, Otočca, Pazina, Kokinaca, pa čak i hercegovačkih Gruda!
Domaćini i domaćice osebujnih karaktera; udovci, razvedeni, mlađi, stariji, zavodnici i oni s jako malo ljubavnog iskustva - svi oni ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu.
I ove godine, gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi, predstavit će se 11-ero kandidata, nakon kojih će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i zaprosili.
Marijana nije željela otkriti mnogo o farmerima, ali nam je ipak prišapnula kako se u emisiju prijavio farmer koji ima identične brkove kao lanjski kandidat Žigo!
Koga je Marijana sve pronašla, te kakvi su ovogodišnji farmeri ne propustite pogledati u petak, 3. lipnja u 20 sati, na RTL-u!

Fotografije

Ljubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Paklene mačke (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Paparazzo lov (2009)

    image
    Profesionalni paparazzi ovog rijaliti šou programa donose snimke koje su tokom proteklog perioda snimili širom Balkana. Paparazzo lov donosi sve aktuelnosti iz...
  • Izvedi me (2016)

    image
    Osvojiti srce jedne devojke sigurno neće biti lak zadatak, a oni će ih osvajati kako fizičkim izgledom, tako i intelektom i sposobnostima. Nakon treće sezone...
  • Ízőrzők (2020)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.