Ocena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SINOPSIS

Naše se putovanje Hrvatskom polako bliži kraju, a u šestoj, pretposljednjoj epizodi prvog ciklusa "Seoske gozbe" gledateljima smo priredili posebno iznenađenje: posjet Ambient parku obitelji Grgić u Sesvetskom Kraljevcu.
Ovi vrijedni entuzijasti, povratnici iz Švicarske, već punih deset godina grade ovo zanimljivo imanje, na kojem uzgajaju koze i proizvode kozje mlijeko i višestruko nagrađivane sireve. Njihov je krajnji cilj ekološko-edukacijski centar pod imenom "Recite DA zdravoj hrani" koji će otvoriti svoja vrata javnosti, prvenstveno školskoj djeci da ih educira o važnosti pravilne i zdrave prehrane i ekološke proizvodnje.
A na samom imanju u ovom trenutku su, osim brojnih koza, i vijetnamske svinje, veprovi, magarci, zečevi, razna perad, a posebna atrakcija je veliko krdo srna. I sve to na samo petnaestak kilometara od središta Zagreba.
Domaćica Suzana Grgić svojim gošćama pripremila je vrlo ambiciozan meni: zapečeni marinirani kozji sir za predjelo, jareće kotlete s rostijem od batata i krumpira za glavno jelo, a desert je čokoladni kuglof preliven likerom od kozjeg mlijeka sa svježim malinama. Koliko je u tome bila uspješna, svakako provjerite u još jednoj epizodi "Seoske gozbe".

Animirana špica: Fabrika, Sarajevo
Originalna glazba: Duško Šegvić

Fotografije

Seoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski KraljevecSeoska gozba: Sesvetski Kraljevec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fald fel (2020)

    image
  • Ízes élet

    image
  • Lepota obroka

    image
    Vedrana je poznata srpska manekenka, koja je 2006. godine osvojila titulu Mis Srbije i učestvovala na izboru za Mis Sveta u Poljskoj. Šetala je modnim pistama...
  • Stars' Top Recipe at Fun-Staurant

    image
    Six gourmets in Korea's entertainment industry have teamed up to explore the world of convenience store.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.