poster

Dawson's Creek: Swan Song

Dawson's Creek (1998)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 5

EPIZODA: 23 - Swan Song

SINOPSIS

Stiglo je ljeto, te družba nastavlja život prema zacrtanim planovima. Joey (Katie Holmes) se u Capesideu vrati svom poslu u jaht-klubu; Pacey (Joshua Jackson) dobije posao zaštitara; Dawson (James Van der Beek) i Audrey (Busy Phillips) su na putu u Los Angeles, Jack (Kerr Smith) i Jen (Michelle Williams) u Kostariku. No nekoliko stvari promijeni njihove planove, te oni riješe probleme koji su ih mučili cijelu godinu. Bessie (Nina Repeta) kaže Joey kako su dobili odgovor o stipendiji za koju se Joey mislila prijaviti u Francuskoj (koju je Bessie potajno poslala bez Joeyina znanja). Dawson prizna svoje osjećaje prema Joey, no ona okrene glavu kada ju pokuša poljubiti. Jack susretne Erica (Ryan James Bittle) na aerodromu koji se upravo vraća iz rodnoga grada gdje je pokušavao priznati roditeljima da je homoseksualac. Nakon raznih nepredvidivih događaja svi promijene svoje odredište. Jen kaže Jacku da ode pomoći Ericu, dok će ona pomoći samoj sebi tako što će se naći sa svojim roditeljima. Pacey i Joey trče na aerodrom kako bi spriječili Dawsona i Audrey da se ukrcaju u avion. Nakon što joj se ispričao preko razglasa na aerodromu, Pacey i Audrey se vrate zajedno i odluče ići autom sve do Kalifornije. Joey i Dawson se poljube. On ju nagovara da pođe s njime, no ona to ne želi. Priznaju svoju ljubav jedno drugome i sve sretno završe, pa čak i baka (Mary Beth Peil) koja je odletjela u Las Vegas s Cliftonom (Afemo Omilami). No to ne znači da neće više biti nepredvidivih događaja prije jeseni. Jen sjedi u zrakoplovu do momka koji je otpustio Dawsona sa stažiranja. Prekrasna žena sjedi do Dawsona na njegovu letu. A Joey se smiješi dok vraća kartu za Pariz koju je bila prisiljena kupiti kako bi mogla razgovarati s Dawsonom.

Fotografije

Foto: RTL / © 2002, 2003 Columbia TriStar TelevisionFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTL

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.