SINOPSIS

Jorgačević, Ciga i Slađa pokušavaju da razrade kafanu, što im za početak slabo ide. Boske i Šefke su uspešno startovali u političkim partijama. Gandra se još uvek nije povezaao sa gej populacijom, a Mita nema ideju kako se postaje kriminalac. Ilija traži pomoć Čalije da pomogne Miti da uđe u kriminal, ali bezuspešno. Gandra se, na Ilijin nagovor i uz Bogdaninu podršku, nevoljno povezuje sa Hadži Tošićem, koji će ga uvesti u gej populaciju. Mita traži savet od pokojnog deda Drakčeta, kako da postane kriminalac. Pokojni deda mu zagonetno odgovara.

Fotografije

Drim timDrim timDrim timDrim tim

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pevaj brate (2011)

    image
    Propali metalac Fajta, hiphoper U-Džejl i pop pevač Marijan, trojica su izuzetno različitih muzičara. Svako od njih pokušava da uspe u zemlji koja nema ni muzičku...
  • Kad padne mrak

    image
    Smešni klipovi i šale sa Youtube-a.
  • The Shameless Three (2002)

    image
    Die Dreisten Drei – Die Comedy WG is a German sketch comedy series, which aired from 2003 to 2008 on Sat.1 and returned in February 2012 with a new cast.
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Troter sanjari o bogatstvu, ali svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora da se...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.