Radnja sitcoma „Aviondžije“ smještena je u letjelicu jedne avio kompanije u kojoj se odvija mnoštvo avantura, anegdota, životnih situacija, ali na jedan veoma komičan način. Vidjet ćemo prevare, lopovluke, mnogo strasti, čak i ubojstvo. Sve ovo bit će sastavni dio letova ove avio kompanije. Bit će tu i crnohumornih trenutaka, ali i mnogo kontroverzi.
Glumačku ekipu ili, da kažemo, posadu aviona u pilot epizodi činili su pilot Ivan Đorđević – Džudi, kopilot Marjan Todorović, stjuardese Jelena Stupljanin, Bojana Kovačević, Marija Babić i stjuart Petar Strugar. Avio mehaničari su Ljubomir Bandović i Srđan Miletić, bez kojih se čelična ptica nikada i ne bi vinula u nebo. Svi ovi likovi u svakoj epizodi susrest će se sa novim putnicima – od monaha, sportista, pjevača, pa preko kirurga, političara, transvestita, foto modela, sve do plaćenih ubojica i terorista. I svi oni unosit će nemir u radove avio kompanije, praveći dodatno dramatačnu situaciju.

Emitira se na kanalima:

BN  

Bilo na kanalima:

OBN  Superstar TV  

Sledeće epizode:

subota
20:05
Aviondžije
PREPORUKE
 • Zvezdara (2013)

  danas
  image
  A story set in the Belgrade neighborhood of Zvezdara that follows three sisters of different personalities, and their brother whom everybody likes.
 • Najbolje godine (2009)

  danas
  image
  Modernu gradsku curu Lorenu na selo će dovesti igra vrlo neobičnih i sudbonosnih okolnosti. Na početku puta koji će kroz nekoliko tjedana njen život učiniti...
 • Bajkovite kućice na drveću (2013)

  danas
  image
  A man builds one-of-a-kind treehouses.
 • Sajnfeld (1989)

  danas
  image
  Serija koja je počela kao svaki drugi sitkom, a izrasla u najkompleksnije televizijsko remek delo, krije se iza prezimena jednog stand up komičara. Seinfeld je...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.