poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

sapunica | Brazil

EPIZODA: 75

SINOPSIS

José Augusto otkrije gdje je Fernão. Tereza se sukobi s Delfinom i ode s Quinte, Maria Vitória i Vicente je nađu s Inácijom. Vicenteu je neugodno zbog Ináciove prisutnosti. Olímpia je sretna zbog odjeka svoga članka. Savjetnik traži Evu u trgovini šešira. Celina prisili Arthura da ode u policiju. Gregório prekori Leonor jer je počela trošiti Lucindin novac. Eunice savjetuje Celeste da se pomiri sa savjetnikom. Alzira se brine za Celinu. Arthur razgovara s Eleutériom, Celina se predstavi kao njegova djevojka. Eunice dogovara susret s Reinaldom. Edgar govori Carolini da više nema ništa s Olímpijom. Pepito posjeti Geralda u bolnici. Lucerne priprema zabavu u povodu ponovnog otvaranja kabareta. Vicente traži Inácija.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.