poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

dramski, romantični | Brazil

EPIZODA: 58

SINOPSIS

Tereza čeka Fernãa. Inácio i Izabel odu se sastati sa seljacima. Lucas govori da seljacima prijete Vasco i Delfina. Lucas i Angélica razmijene poglede. Inácio pokuša pomoći Terezi, ali Delfina ga spriječi. Arthur se povjeri Vicenteu o Celini. Maria Vitória kaže Vicenteu da želi živjeti u Brazilu. Bernardo posjeti Joséa Augusta. Delfina se brine za Terezu i obeća joj da će se osvetiti Fernãu. Lucas ispituje Izabel o Angélici. Leonor i Gregório ucjenjuju Lucindu. Celina se žali Balbini na Arthura. Justino i Tiana upozore Reinalda na Gregórija i Leonor. José Augusto stiže u Lucernin kabare. Lucerne se skriva od njega. Alzira se brine zbog bliskosti Bernarda i Joséa Augusta. José Augusto poljubi Lucerne.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.