SEZONA: 4

EPIZODA: 99 - Serijski program

SINOPSIS

414. epizoda -
Nakon što se obračunao s dijelom neprijateljske vojske, Osman napada kamp guvernera Valensa. Nakon toga naređuje strateško povlačenje, jer ima poseban plan. Bala i Esrigun se hrabro bore protiv Valensovih vojnika. Osman se sukobljava s Valensom, a ovaj u posljednji trenutak uspijeva izbjeći sigurnu smrt. Orhan neplanski kreće za Valensom. Osman pogubljuje Valensovog zapovjednika. Osmanovi ratnici pokušavaju ući u Kojunhisar, a u pomoć im pristiže i sam Osman.

Fotografije

OsmanOsmanOsman

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Charité (2017)

    image
    The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin during its history.
  • Vavilon 5 (1993)

    image
    Babilon 5 je američka znanstveno fantastična televizijska serija stvorena i napisana od strane J. Michael Straczynski. Serija je centrirana na Babilon 5 svemirsku...
  • Ubiti Iv (2018)

    image
    Iv je dokona radnica bezbednosne službe, veoma britkog uma. Vilanel je elegantna i talentovana za ubijanje. Ove dve izuzetno inteligentne žene, podjednako...
  • The Island Doctor (2018)

    image
    Doctor Filipa Wagner travels to Mauritius to start a new life.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.