SEZONA: 1

EPIZODA: 101

SINOPSIS

Nikša osjeća da Lara opet nestaje iz njegovog zagrljaja. Iako pruža podršku i utjehu, Lara je sve distanciranija. Alen mu želi vratiti novac kojeg je uzeo bez pitanja, no Nikša ne želi imati ništa s njim. Polako se prepušta bijesu koji tinja u njemu. Tonči s Blankom odlazi na proslavu Lucijina šestog rođendana. Dinkova sitna bockanja zasjenjuje Lidijin trenutak istine tijekom kojeg priznaje koliko je razočarana dvoličnošću obitelji Zlatar. Za to vrijeme, Nela bijesno odluči vratiti se u igru. I počet će od konkurentice Blanke. Leila sve više osjeća pritisak Lidije čiji će planovi krenuti u realizaciju. Javlja medijima da je Dinko zataškao prometnu nesreću u kojoj je bio pijan, a koja je nju strpala u invalidska kolica. Dinko je u panici jer je njegova tajna o prometnoj nesreći otkrivena. Dan je Vuksanovog sprovoda. Nikša se svim silama trudi biti podrška Lari, a ona ne može prestati misliti na trenutak kad je njen otac spojio njenu i Jašinu ruku zaželjevši da budu zajedno. Nela je došla u muzičku školu s ponudom za Ivu Ledića. Kao bivša predstavnica gradskog poglavarstva nudi njegovoj školi donaciju koja će spasiti školu od teške financijske situacije u kojoj su se trenutno našli. Dinko piše izjavu za javnost u čemu mu pomaže Leila te se njih dvoje prepuste strastima. Lidija ih čuje i jedva suzdržava svoje gađenje prema Dinku. Mija se drži hrabro i dostojanstveno na ceremoniji sprovoda. Lara i Jakov ne mogu si pomoći da i u tim trenucima sa boli i strepnjom gledaju jedno drugoga. Za uzvrat za ponuđenu donaciju, Nela od Ive traži da otpusti Blanku. Ivo je zatečen ponudom, no daje otkaz Blanki, koja se šokira. Tonči ima odgovoran zadatak za Matu i Nikol. Želi da organiziraju zabavu za radnike Zlatar plovidbe, u ime uspješnog pokretanja posla. Čim je primila novac u ruke kojeg joj je otac dao za troškove zabave, Nikol izgubi kompas i potroši sav iznos na skupu svečanu garderobu. Mate odbija pomoći Nikol i optužuje je da je razmažena i rasipna. Na karminama Vuksana Petrovića uzvanike dočeka iznenađenje. Vuksan je umjesto pisane oporuke ostavio video snimku. Vuksan izjavljuje kako svu svoju imovinu u nasljedstvo ostavlja svom unuku Zlaji. Izražava i svoju posljednju želju, a to je da njegov pepeo bude odnesen na Korčulu i da se tamo prospe. Vuksan želi da to učine upravo Lara i Jakov. Nikša se oštro usprotivi Vuksanovoj želji da Lara i Jakov odu na Korčulu prosuti njegov pepeo

Fotografije

LARIN IZBORLARIN IZBORLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04LARIN IZBORLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.